Dankzij onze dierendagcampagne kunnen wij met drie extra inspecteurs komend jaar 4.500 meer mishandelde en/of verwaarloosde dieren redden dan afgelopen jaren. Daarnaast kunnen wij dankzij jouw steun extra inzetten op voorlichting ter preventie van dierenleed.

Onze campagne ‘Help dieren in nood’ stond in het teken van het inspectiewerk. En dat was hard nodig, want sinds 2011 is het aantal inspectiemeldingen met 45 procent gestegen. Om dieren in nood te kunnen blijven redden, vroegen we mensen om ons te steunen.

Van 25 september tot 16 oktober 2014 was er volop aandacht voor het inspectiewerk op radio, tv en online. En niet zonder resultaat. De donaties en leden stroomden binnen en ook veel bestaande leden verhoogden hun maandelijkse bijdrage, waarvoor onze dank!

Met de opbrengst gaan we extra inzetten op voorlichting en preventie, want veel dierenleed wordt veroorzaakt door impulsaankopen en onwetendheid. We zijn blij dat de politie heeft besloten om drie medewerkers voor minstens een jaar te detacheren bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming. Dankzij de campagne kunnen we deze nieuwe inspecteurs trainen en toerusten. Met hun inzet kunnen we zo’n 4.500 mishandelde en/of verwaarloosde dieren per jaar meer redden.
Bron; dierenbescherming.nl

 
Nieuwsflits
Hans van 't Noordende Dierenbeschermer van het Jaar 2012

Hans van 't Noordende Dierenbeschermer van het Jaar 2012 - Gloria en Sterre Jonge Dierenbeschermer van het Jaar - Woensdagavond is tijdens het Dierenbeschermers Gala in de Rode Hoed te Amsterdam bekend gemaakt dat Hans van 't Noordende Dierenbeschermer van het Jaar 2012 is geworden.

Lees meer...
Twitter
Zoeken