Mufasa is eindelijk aangekomen in LIONSROCK! Het regende toen hij gisteren in LIONSROCK werd vrijgelaten. Het eerste half uur liep hij langs het hek heen en weer maar daarna keerde de rust terug. Naast Mufasa zijn nog vier leeuwen uit Roemenië aangekomen in het park. Mufasa deelt nu met drie van hen een gebied.

Zo komt er een goed einde aan een moeilijk begin van zijn leven. Na zijn geboorte in een Spaans circus werd hij als huisdier gehouden. Een volgende eigenaar zette hem in een kooi in zijn nachtclub om bezoekers te trekken. Mufasa werd na inbeslagname door de politie eenzaam opgesloten in een magazijn, waar hij maar eenmaal per dag te eten kreeg.

Stichting AAP maakte de reis van de 11 maanden oude Mufasa mogelijk. Nu is het onze taak om ervoor te zorgen dat Mufasa zich snel en gemakkelijk aanpast aan zijn nieuwe omgeving in Zuid-Afrika. 
Bron: VIER VOETERS team

 
Nieuwsflits
Na actie internet: geen hondenvlees op festival

Na grote acties op internet: geen hondenvlees op festival. In Westerse media, gevoed door Westerse dierenwelzijnsorganisaties, wordt regelmatig moord en brand geschreeuwd over wantoestanden in China als het gaat om dieren.

Lees meer...
Twitter
Zoeken