Mufasa is eindelijk aangekomen in LIONSROCK! Het regende toen hij gisteren in LIONSROCK werd vrijgelaten. Het eerste half uur liep hij langs het hek heen en weer maar daarna keerde de rust terug. Naast Mufasa zijn nog vier leeuwen uit Roemenië aangekomen in het park. Mufasa deelt nu met drie van hen een gebied.

Zo komt er een goed einde aan een moeilijk begin van zijn leven. Na zijn geboorte in een Spaans circus werd hij als huisdier gehouden. Een volgende eigenaar zette hem in een kooi in zijn nachtclub om bezoekers te trekken. Mufasa werd na inbeslagname door de politie eenzaam opgesloten in een magazijn, waar hij maar eenmaal per dag te eten kreeg.

Stichting AAP maakte de reis van de 11 maanden oude Mufasa mogelijk. Nu is het onze taak om ervoor te zorgen dat Mufasa zich snel en gemakkelijk aanpast aan zijn nieuwe omgeving in Zuid-Afrika. 
Bron: VIER VOETERS team

 
Nieuwsflits
Biologische sneeuwpret

Veel wilde dieren in nood maar varkens vinden sneeuw juist leuk. Tienduizenden biologische varkens hebben momenteel sneeuwpret. De andere 12 miljoen varkens leven in de vee-industrie en komen nooit buiten.

Lees meer...
Twitter
Zoeken