Per jaar worden er in Zuid Korea 2 miljoen honden op verschrikkelijk wijze gedood. Per dag zijn dat 5000 honden die gewurgd worden, verbrand, geëlektrocuteerd, levend gevild en gemarteld.

Het martelen is voor de Koreanen "noodzakelijk". Hoe meer pijn de hond heeft des te malser het vlees. Er is een wet die het folteren van dieren illegaal maakt, hij word alleen niet nageleefd.

Oh Sorry, behalve tijdens de Olympische Spelen van Seoel 1988 en 2002 heeft de FIFA Cup restaurants die hondenvlees serveerde gedwongen tijdelijk te sluiten uit angst voor een slechte indruk van Zuid- Korea. Er is zelfs een verbod om te adverteren dat er verrukkelijke hondenvlees gerechten op de kaart staan, in het Engels welliswaar. Welke Europeaan leest en spreekt tenslotte Koreaans!

#

Tot op de dag van vandaag wordt er in 6000 restaurants hondenvlees geserveerd en aangezien er niemand van welke officiële instantie of ambtenaar mee werkt om het verbod tegen het folteren van dieren handhaaft gaat het verschrikkelijk hondenleed dagelijks gewoon door.

Deze petitie is inmiddels in vele talen de wereld over gegaan. Er is steun nodig veel steun. Beste mensen doe er asjeblieft alles aan om bekendheid te geven aan dit hondenleed. Stuur de petitie door naar iedereen die je kent, plaats hem op je site als je die heb, er zijn
handtekeningen nodig veel handtekeningen. Want eens moet het lukken om aan dit verschrikkelijk dierenleed een einde te maken.

Ga naar de petitie. http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

 
Nieuwsflits
Consumptie foie gras in drie jaar gehalveerd

Wakker Dier: “Jarenlange campagne werpt haar vruchten af”. De consumptie van foie gras in Nederland is tussen 2007 en 2010 meer dan gehalveerd. Dit blijkt uit onderzoek van Stichting Wakker Dier op basis van import- en exportcijfers van het CBS.

Lees meer...
Twitter
Zoeken